Pohled zpět
Kalendář akcíPohled zpět

Datum od 02.02.2016
Datum do 03.02.2016
Název 35. mezinárodní vědecká konference DIAGO 2016
Místo Hotel HARMONIE I, Luhačovice
Popis

Pořadatelé : Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Asociace technických diagnostiků ČR, z.s., Ostrava
Záštita nad akcí : prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
rektor VŠB-TU Ostrava
doc. Ing. Ivo Hlavatý, Ph.D.
děkan FS, VŠB-TU Ostrava
doc. Dr. Ing. Ladislav Kovář
vedoucí Katedry 340, VŠB-TU Ostrava
Odborní garanti : p. Vladislav Marek
Vladislav Marek, TRIFOSERVIS, Čelákovice
doc. Ing. Stanislav Mišák, Ph.D.
FEI, VŠB-TU Ostrava
Ing. Vít Pavlík
ČEZ, a.s., Elektrárna Prunéřov, Kadaň
Ing. Jiří Svoboda
„TMV SS“, spol. s r.o., Praha
Ing. Ladislav Šeremeta
LAMI KAPPA, spol. s r.o., Teplice
Organizační garanti : Ing. Jan Blata, Ph.D.
FS, VŠB-TU Ostrava
Ing. Ladislav Hrabec, Ph.D.
tajemník ATD ČR, z.s., Ostrava
Mediální partneři : Logo Ř&Ú ŘÍZENÍ a ÚDRŽBA průmyslového podniku

Logo tribotechnika tribotechnika - časopis o trení, opotrebovaní a mazaní

Logo Automa AUTOMA - časopis pro automatizační techniku

Logo Elektro a trh Elektro a trh - odborný česko-slovenský elektrotechnický časopis
Další informace:Konference DIAGO 2016 byla již 35. v pořadí a dá se tedy říci, že tak konferencí napůl výroční. A současně druhou konferencí, kdy jsme se sešli v prostorách Hotelu HARMONIE I v lázeňském městě Luhačovice. K účasti se přihlásilo opět na 180 pracovníků jak z průmyslové praxe, tak z akademické sféry (včetně 10 organizátorů).
S účastí firem na tradiční výstavce, která je nedílnou součástí konference, to bylo tentokrát trochu slabší a zúčastniko se „pouze“ 7 společností, které však využily všech nabízených možností představení firmy měrou vrchovatou (představení firmy, výstavka nebo reklama ve sborníku konference, který byl opět vydán jako zvláštní číslo časopisu TECHNICKÁ DIAGNOSTIKA).
Tento ročník nabídl účastníkům také řadu možností, jak si užít konferenci mimo oficiální odborný program. Tradiční diskusní fóra v předvečer konference a samozřejmě během úterního večera, která přímo vybízejí k posezení s přáteli, doplnila během úterního odpoledne na terase hotelu pravá moravská zabíjačka a večer pak byl zpestřen bohatou nabídkou sladkostí a dortů z vyhlášené ostravské cukrárny Ollies dorty.
Takže ve výsledku se dá předpokládat, že účastníci odjížděli z konference bohatší nejen o nabyté odborné znalosti a zkušenosti, ale také o nějaké to kilo vlastní živé váhy.