Popis |
Pořadatelé : | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava Asociace technických diagnostiků ČR, z.s., Ostrava |
Záštita nad akcí : | prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc. rektor VŠB-TU Ostrava doc. Ing. Ivo Hlavatý, Ph.D. děkan FS, VŠB-TU Ostrava doc. Dr. Ing. Ladislav Kovář vedoucí Katedry 340, VŠB-TU Ostrava |
Odborní garanti : |
p. Vladislav Marek Vladislav Marek, TRIFOSERVIS, Čelákovice
doc. Ing. Stanislav Mišák, Ph.D. FEI, VŠB-TU Ostrava
Ing. Vít Pavlík ČEZ, a.s., Elektrárna Prunéřov, Kadaň
Ing. Jiří Svoboda „TMV SS“, spol. s r.o., Praha
Ing. Ladislav Šeremeta LAMI KAPPA, spol. s r.o., Teplice
|
Organizační garanti : |
Ing. Jan Blata, Ph.D. FS, VŠB-TU Ostrava
Ing. Ladislav Hrabec, Ph.D. tajemník ATD ČR, z.s., Ostrava
|
Mediální partneři : |
ŘÍZENÍ a ÚDRŽBA průmyslového podniku
tribotechnika - časopis o trení, opotrebovaní a mazaní
AUTOMA - časopis pro automatizační techniku
Elektro a trh - odborný česko-slovenský elektrotechnický časopis |
Další informace: | Konference DIAGO 2016 byla již 35. v pořadí a dá se tedy říci, že tak konferencí napůl výroční. A současně druhou konferencí, kdy jsme se sešli v prostorách Hotelu HARMONIE I v lázeňském městě Luhačovice. K účasti se přihlásilo opět na 180 pracovníků jak z průmyslové praxe, tak z akademické sféry (včetně 10 organizátorů).
S účastí firem na tradiční výstavce, která je nedílnou součástí konference, to bylo tentokrát trochu slabší a zúčastniko se „pouze“ 7 společností, které však využily všech nabízených možností představení firmy měrou vrchovatou (představení firmy, výstavka nebo reklama ve sborníku konference, který byl opět vydán jako zvláštní číslo časopisu TECHNICKÁ DIAGNOSTIKA).
Tento ročník nabídl účastníkům také řadu možností, jak si užít konferenci mimo oficiální odborný program. Tradiční diskusní fóra v předvečer konference a samozřejmě během úterního večera, která přímo vybízejí k posezení s přáteli, doplnila během úterního odpoledne na terase hotelu pravá moravská zabíjačka a večer pak byl zpestřen bohatou nabídkou sladkostí a dortů z vyhlášené ostravské cukrárny Ollies dorty.
Takže ve výsledku se dá předpokládat, že účastníci odjížděli z konference bohatší nejen o nabyté odborné znalosti a zkušenosti, ale také o nějaké to kilo vlastní živé váhy. |
|